strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/vhosts/inchange-advies.nl/httpdocs/sites/all/modules/contrib/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.

Het is een feit: Je bent op zoek naar nieuw werk. Voor vele werkzoekenden is het normaal hun c.v. weer af te stoffen en aan te vullen. Er wordt gezocht op vacatures in de krant en sommige aan mensen wordt verteld dat ze op zoek zijn naar nieuw werk. Inschrijven bij uitzend- en detachering- en interimbureau's volgt dan vaak. Weer anderen zijn een stap verder en maken gebruik van Linkedin en Twitter en vragen via via of ze iets weten.

Je bent een medewerker of manager die veel verantwoordelijkheid heeft. Wanneer het op het werk niet goed gaat worden er mensen aangewezen die 'eruit' moeten. Ontslag volgt dan vaak. Ongeacht, hoe verantwoordelijk je ook bent, het soort werk je hebt ontwikkeld of de organisatie die je hebt helpen opbouwen. Je hebt daarin misschien een unieke bijdrage geleverd. Vandaag de dag is reorganiseren een feit.