Over InChange

InChange

InChange Advies voor Mens en Organisatie is een kleinschalig bureau voor Coaching, Re-integratie en Gestalttherapie. Mijn bureau is gevestigd in Rotterdam, Gorinchem en Utrechtse Heuvelrug. InChange richt zich op werkzoekenden en professionals met werk en levensvragen. Opdrachtgevers zijn het bedrijfsleven, de overheid en de re-integratiebranche. Maar ook particulieren weten de weg naar ons bureau goed te vinden. 

Mijn begeleidingsstijl

Mijn naam is Jill Yohai. Betrokkenheid en interesse in mensen. Die twee kernwoorden geven de essentie weer van waaruit ik werk. Bij mijn werk maak ik gebruik van mijn kennis/kunde, intuïtie en levenservaring om je verder te helpen, om scherp te krijgen wat je drijft en wat jouw talent is. Of om je te helpen bij je persoonlijke vraag of dilemma. Ik ben altijd nieuwsgierig naar wat mensen beweegt en naar de reden waarom ze bewegen in de richting die ze gekozen hebben. Die nieuwsgierigheid heeft ervoor gezorgd dat ik sinds tien jaar werk vanuit InChange. Ik werk holistisch wat betekent dat ik kijk naar het geheel van de mens.

Achtergrond

Ik heb een veranderkundige en changemanagement achtergrond (Open Universiteit en Sioo). Door mijn interesse in mensen en mijn wens om persoonlijk te begeleiden ben ik mij gaan bekwamen in het coachen. Hiertoe heb ik diverse coachingsopleidingen gevolgd de afgelopen jaren tien jaar. De volgende stap was voor mij duidelijk: een vierjarige opleiding tot Gestalt therapeut volgen waardoor ik de begeleiding van cliënten langere tijd kon bieden om hen zo bij te staan bij dieperliggende vragen. Mijn praktijkervaring heeft hiermee nog meer verdieping gekregen. Om mijn praktijk vakmatig te blijven ontwikkelen en professionaliseren volg ik opleidingen en workshops en doe ik aan supervisie en intervisie op het gebied van therapie, coaching, reintegratie en paardencoaching.